Chemische peeling


Ontdek de magie van Chemische Peelings: Hello Fresh New Skin!

Wil je genieten van een prachtig gladde en vlekkeloze huid? Dan is een chemische peeling perfect voor jou! Laat je niet afschrikken door het woord 'chemisch', want het betekent gewoon dat een scheikundige reactie plaatsvindt zodra de dode huidcellen in aanraking komen met de vloeibare oplossing. Meestal is deze vloeistof zelfs op basis van natuurlijke ingrediënten.

Meet BM Glycolic Plus: Met als hoofdingrediënt het krachtige Glycolzuur! Als een favoriet onder de Alpha Hydroxy Acids (AHA's) wordt Glycolzuur al meer dan 20 jaar succesvol gebruikt voor intensieve exfoliatie. Onze BM Glycolic Plus professionele peelings en thuisproducten bevorderen niet alleen de huidherstelling, maar beschermen de huid ook tegen de agressieve effecten van het milieu. Rimpels, vlekken en roodheid verminderen zichtbaar, terwijl de toevoeging van het unieke ingrediënt Ubiquinon voor een prachtige huidskleur zorgt. Deze peelings bieden ook uitstekende resultaten bij acne en het reguleren van talgproductie bij vette huidtypes. Het resultaat? Een jeugdige, gladde en egalere huid die op de lange termijn steviger wordt, omdat Glycolzuur niet alleen de dode huidcellen verwijdert maar ook het collageen bevordert en de lederhuid verstevigt. En maak je geen zorgen, ondanks de kracht van deze peeling is hij geschikt voor alle huidtypen, zelfs rond de ogen en in de zomer!
 
 
Leuk om te weten: Onze BM Glycolic Plus peeling is luxe, super effectief en geeft de beste resultaten wanneer je onze bijbehorende cosmeceutical producten voor thuisgebruik gebruikt. Maar als dat niet jouw ding is, geen probleem! We hebben ook milde beginnerspeelingen in onze Dermakleb Peelings! Wil je meer weten? Vraag dan eerst een gratis consult aan om het juiste plan voor jou te bespreken.

Of ontdek onze Dermakleb Peelings: Ideaal voor Beginners!
Voor degenen die nog nooit een chemische peeling hebben gehad, hebben we onze milde, maar effectieve Dermakléb peelings. Deze bevatten een mix van zuren, waaronder glycolzuur, salicylzuur en amandelzuur (Mandelic Acid). De percentages zijn lager dan die van onze BM Glycolic Plus Peelings, waardoor ze perfect zijn voor de zeer gevoelige huid.

Het leuke aan onze Dermakléb peelings is dat we ze kunnen mixen en matchen om de juiste combinatie van zuren te creëren voor elke huidbehoefte. Na de peeling krijg je een speciaal op jouw huid afgestemd serum ingemasseerd, dat extra goed wordt opgenomen door de voorgaande peeling. Vervolgens zorgen we voor een heerlijk zuurstofmasker dat alle werkstoffen diep in de huid laat doordringen en het celmetabolisme stimuleert. Tot slot verwennen we je met heerlijke skincare om de behandeling compleet te maken.

Hello fresh new skin! Ervaar de kracht van onze chemische peelings en laat je huid stralen als nooit tevoren. Maak nu een afspraak voor een consult en ontdek welke peeling het beste bij jou past!
chemische peeling
huidverbetering
peel002
 

Contact

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

    Bel met Cin Skin