Body Contouring


Voor een slanker en steviger figuur hoef je tegenwoordig niet langer naar chirurgische ingrepen te grijpen. Waarom zou je ook, wanneer er minder invasieve en veiligere alternatieven zijn? Ervaar nu de natuurlijke 'butt-lift', een plattere buik, stevigere bovenbenen, bestrijd die overtollige armvetjes en modelleer het lichaam van je dromen, zonder ingrijpende methoden.

T-Shape, wat is het?

De nieuwste generatie behandelingen voor het verbeteren van de lichaamscontouren en het verstevigen van de lichaamshuid. Het alternatief voor liposuctie, maar zonder pijn, zonder downtime, veilig en ontspannend!

Voordelen van de behandelingen:

 • Geschikt voor een breed scala aan klanten om verschillende lichaamsbouwen en meerdere lichaamsgebieden, inclusief het gezicht, te behandelen.
 • Veelzijdigheid bij de behandeling van verschillende hardnekkige vetgebieden en/of verslapte huid.
 • Eenvoudige, snelle en comfortabele behandelingen, met een hoog niveau van klanttevredenheid.
 • Niet-invasief, niet-chirurgisch en vereist geen verdoving. Nagenoeg pijnloze behandeling.
 • Het helpt de zwelling na een operatie te verminderen door de bloedcirculatie in het behandelde gebied te verbeteren.
 • Eenvoudig in gebruik.
 • Hoe werkt het?

  Een combinatie van MULTIPOLAIRE RADIOFREQUENTIE en LLLT-LASER creëert een intense warmte in het bindweefsel. Dit zorgt voor een toename van de collageenaanmaak en van het cel metabolisme. Door de collageenvorming ziet de huid er gladder, strakker en jonger uit en door de versnelling van het cel metabolisme worden glycerol en vetzuren natuurlijk afgevoerd. Tegelijkertijd zorgt de werking van de VACUÜMBEHANDELING voor een verbetering van de bloedsomloop en een stimuleert het de lymfedrainage, beide zijn van essentieel belang voor de verbetering van de gezondheid en vermindering van de sinaasappelhuid!
   

  Niet invasief en pijnloos

  Een behandeling met de T-SHAPE zorgt voor een plaatselijke vermindering van de omvang van het lichaam en het zorgt dus tegelijkertijd voor de versteviging van de huid. Dit maakt de behandeling tevens ook een uitstekende methode om verslapte lichaamshuid na liposuctie of extreem afvallen te verstevigen. Uiteraard is vanzelfsprekend dat veel bewegen en een gezond dieet daarbij ook belangrijk blijft, maar nu is het wel mogelijk om ook op die plekjes lokaal vet te verminderen die juist zo moeilijk weg te sporten zijn!! Net als met afvallen en sporten is uiteraard geduld een schone zaak, echter de resultaten zijn dan wel blijvend en je bent verantwoorder bezig. Na de eerste behandeling zie je al direct resultaat, echter zijn er gemiddeld 8-10 behandelingen nodig om het effect te bereiken en belangrijk: te behouden. De behandeling is niet pijnlijk, meeste klanten ervaren de behandeling juist als een ontspannende massage, dus een straf is het zeker niet!
  **de werkstoffen van de krachtige ampullen werken nog dagen door in de huid. De beste resultaten worden zichtbaar na meerdere behandelingen. Resultaten kunnen per persoon verschillen.
  body
  body004
   

  Contact

  Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

   Bel met Cin Skin