Tripollar

TriPollar Behandeling: liften van de huid (collageen stimulatie)

Bij de TriPollar technologie van Pollogen wordt geconcentreerde radiofrequentie-energie gericht op het oppervlak van de huid en het onderliggende vetweefsel. Deze geoptimaliseerde vorm van radiofrequente energie maakt de techniek uiterst efficiënt, vooral omdat de energie nauwkeurig en gecontroleerd kan worden afgegeven. Met de TriPollar behandeling kunnen we zowel het gezicht als het lichaam behandelen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we met de TriPollar van OxyGeneo meerdere resultaten behalen. We kunnen de huid verstrakken en liften, fijne lijntjes, rimpels en/of acne zichtbaar verminderen. Bovendien is de behandeling perfect geschikt voor face sculpting en contouring.

Tripollar is de nieuwste 3de generatie radiofrequentie technologie en daarmee de meeste veilige en comfortabele methode om het gelaat natuurlijk te liften en verstrakken.

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is het meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet- chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijkeverbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.


 
 
Voordelen TriPollar:

 • Vermindering van rimpels en lijntjes
 • Verbetering van gelaatscontouren
 • Verstrakking van verslapte huid
 • Versteviging van huid
 • Anti-aging
 •  
   
   
   

  TriPollar Radiofrequentie

  TriPollar is een bewezen en veilige radiofrequentietechnologie die al meer dan 75 jaar met succes wordt toegepast in de medische wereld. Deze geavanceerde techniek staat bekend om zijn precisie en effectiviteit. Met deze behandeling stimuleren we de fibroblasten, verantwoordelijk voor de productie van collageen in onze huid, terwijl tegelijkertijd de collageenvezels inkrimpen, waardoor de huid strakker en gelift wordt. Zelfs de kin en het decolleté kunnen met deze verfijnde techniek worden behandeld. De behandeling voelt aan als een warme massage en na de eerste sessie zie je al direct verschil. Maar dit is slechts het begin.

  Bij CinSkin hechten we veel waarde aan de gezondheid van jouw huid. We passen alleen de meest effectieve methoden en technieken toe om samen met jou de best mogelijke resultaten te behalen.

  Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na drie maanden. Daarom adviseren we voor het beste resultaat een kuur van zes behandelingen.

  Langdurig resultaat

  Na zes TriPollar behandelingen heb je het maximale resultaat bereikt. Om dit resultaat zo lang mogelijk te behouden, is het vanaf dat moment een kwestie van aandacht en onderhoud. We raden je aan om elke drie maanden een TriPollar behandeling te combineren met QMS om de vitaliteit van je huid te behouden. Daarnaast adviseren we voedingssupplementen van Intervital voor een gezonde huid van binnenuit.

  Prijzen

  Kuur gezicht - 6 behandelingen a 20-30 minuten (kosten per behandeling € 75,-)
  Bij een kuur krijg je een behandeling gratis, totaal € 375.-

  Onderhoudsbehandeling - per behandeling a 20-30 minuten € 75,-

  ** kuur kan je ook maandelijks verdelen als onderhoudsbehandeling.
   

   
  Vijf belangrijke lifestylefactoren voor een stralende huid:
 • Stop met roken: het verbetert niet alleen je algehele gezondheid, maar voorkomt ook vroegtijdige huidveroudering en rimpels.

 • Drink 1,5 liter water per dag: dit hydrateert je huid en voorkomt uitdroging.

 • Matig alcoholgebruik: dit voorkomt huiduitdroging en vermindert de kans op beschadiging van de huid.

 • Kies de juiste dagverzorging: omdat elke huid anders is, bieden we advies en gratis huidscans aan om de juiste verzorging te vinden.

 • Omarm huidverbeterende behandelingen: uiterlijke verzorging komt zowel van binnen als van buiten. Huidverbeterende behandelingen zoals fruitzuurpeelings, zuurstofbehandelingen of radiofrequentie kunnen de conditie van je huid zichtbaar verbeteren.
 • cinskin009
  auriculo002
  cinskin012
  cinskin014
   

  Contact

  Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak via het contactformulier geheel gratis en vrijblijvend een afspraak.

   Bel met Cin Skin